25. výročí DCHB

Články           Akce

Dýňová stezka

Charita dynova stezkaSrdečně Vás zveme na další ročník Dýňové stezky, která se uskuteční dne 6. října 2017. Sraz účastníků je od 18:30 do 20:30 hod. vstup do parku na Komenském nám. na rohu ulice Kovářská - u lékárny. Na všechny děti, které se stezky zúčastní, čeká malý dárek. Rodiče si mohou zakoupit výrobky uživatelů našich zařízení. Dále se můžete těšit na ohnivou šou a dýňové speciality. Spoustu zábavy si tu užijí děti i dospělí. Přijďte se podívat!

Beseda o autismu

Denní stacionář sv. Damiána a Ateliér Samuel a Klub Pharos vás srdečně zve na Besedu o autismu. Přednášet bude Michal Roškaňuk, Adventor o.s.,  nezávislý poradce. Beseda se koná 3. 10. 2017 od 16:00 do 19:00 hod. v zasedací místnosti Oblastní charity Znojmo, Dolní Česká 1,Znojmo. plakátek.pdf

Koláč pro hospic

plakatek 2V úterý 3. října 2017 od 8:00 – 16:00 hod. na ulici Obroková a v městě Znojmě proběhne akce KOLÁČ PRO HOSPIC. Při ní se může veřejnost seznámit s Domácí hospicovou péčí a současně zakoupit chutný koláč, čímž přispěje na tuto stále využívanější službu. Pomoc chutná sladce! více informací

Charitní pouť

DSC04988Ve čtvrtek 21. 9. 2017 jsme oslavili Den Charity společnou poutí. Vyšli jsme od kaple sv. Antonína na Hradišti, přes Gránické údolí a Horní park do kostela Nalezení sv. Kříže. Zde byla mše sv. sloužená otcem Jindřichem Čoupkem. Přálo nám počasí a už se těšíme na příští rok. fotogalerie

Turnaj ve stolním fotbálku

• Kdy?  19. 9. od 15:00 hod.
  • Kde? Klub Coolna Znojmo, Masarykovo nám. 21, Znojmo
  • Co?  Pro cílovou skupinu 11-26 let zde uspořádáme ZDARMA turnaj ve stolním fotbálku.
  • Registrace do 13 hod. (19. 9. 2017). Cílem je zabavit se a poznat prostory Klubu Coolna Znojmo.

Vstupné: Zdarma

Partneři: Město Znojmo; Jihomoravský kraj, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR

Akce v září a říjnu

V září a říjnu jsme si připravili spoustu akcí jako je Den CharityKoláč pro hospic, Dýňová stezka a další. Více informací najdete zde.

Domov slavil 20. narozeniny

DSC04946V pátek 7. 9. 2017 oslavil Domov pro matky a otce v tísni ve Znojmě - Hradišti 20. narozeniny a otevřel své brány všem, kteří přišli. Mezi hosty byli mistostarostové Mgr. Jan Blaha a Ing. Ludvík Hekerle, zastupkyně vedoucí sociálního odboru Helena Břínková, ředitelka Centra sociálních služeb Mgr. Radka Sovjáková a další, se kterými domov spolupracuje. Dalším vzácným hostem byl i PhDr. Vladimír Železný, který domov již 12 let podporuje. Přitomným zatancovaly a zazpívaly Grácie a jednu piseň si připravily i děti z domova. Každý navštěvník obdržel malý dárek v podobě látkové tašky s motivem domečku. Pro všechny bylo připraveno malé pohoštění.fotogalerie

Den sociálních služeb již po osmé

DSC04884Dne 6. 9. 2017 se uskutečnil ve Znojmě již osmý ročník Dne sociálních služeb. Na tomto dni se prezentovali  poskytovatelé služeb na Znojemsku. Charita Znojmo zde představila veřejnosti všchny služby. fotogalerie