25. výročí DCHB

Pracovník do Klubu Coolna ve Znojmě

Pečovatelka do Charitní pečovatelské služby

Tříkrálová sbírka 2017

Konečná částka činí 2 016 318,- Kč. Moc děkujeme.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2017 web.pdf

Články           Akce

Masopustní průvod Denního stacionáře sv. Damiána

IMG_20160209_100014Dne 28. února 2017 projde městem Znojmem tradiční masopustní průvod Denního stacionáře sv. Damiána. Začátek průvodu je v 9:20 začátek na náměstí Svobody, pak projde Horní Českou na Dolní Českou, kde se zastaví v sídle Oblastní charity Znojmo. Odtud bude pokračovat Zámečnickou ulicí, přes Obrokovu, kde navštíví Městský úřad Znojmo. Poté se průvod odebere zpět na náměstí Svobody přes Horní nám., Divišovo nám., Velkou Michalskou. Konec průvodu bude opět na náměstí Svobody v 11:00 hod. Budeme rádi, když se v masce přidáte k nám!!

Návštěva ředitele z Charity Mariupol

IMG_6556V úterý 21. února 2017 se uskutečnilo v Oblastní charitě Znojmo zajímavé setkání ředitele Charity Mariupol z východu Ukrajiny s europoslancem Pavlem Svobodou. Pracovníci Charity Mariupol se přijeli seznámit s pracovní terapií a sociální práci. Pan europoslanec se přijel seznámit s činností Oblastní charity Znojmo. fotogalerie

Hledáme pracovníka do Charitní pečovatelské služby

Diecézní charita Brno, Oblastní charita Znojmo, Charitní pečovatelská služba, hledá pracovníka na pozici pracovník v sociálních službách - pečovatelka. více

Hledáme pracovníka do Coolny ve Znojmě

Oblastní charita Znojmo hledá pracovníka na pozici pracovník v sociálních službách pro Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Coolna ve Znojmě. více

Konečné výsledky Tříkrálové sbírky

IMG_8803Konečně je dopočítáno. Celková částka Tříkrálové sbírky je letos opět rekordní a činí 2 016 318,- Kč. Moc děkujeme. Zde se můžete podívat na výsledky za jednotlivé obce. Výsledky Tříkrálové sbírky 2017 web.pdf

Tříkrálový koncert

DSC04142Poděkování za Tříkrálovou sbírku všem, kteří se na ní jakýmkoliv způsobem podíleli byl koncert v kostele sv. Jana Křtitele ve Znojmě. Účinkovali: Samuel bum, Charchor, Moravští domorodci a Mašovický pěvecký soubor dospělých. Všem účinkujícím moc děkujeme, zvláště Jiřímu Duroňovi a Janě Svobodové, kteří celou akci zorganizovali. fotogalerie a video

Počítání Tříkrálové sbírky

Koledníci v MašovicíchV těchto dnech probíhá počtání Tříkrálové sbírky na Znojemsku. Sledujte tedy naše webové stránky, kde jsou vkládány průběžné výsledky.  1. rozpečetění pokladniček

Tříkrálový koncert 2017

PlakátDne 20. ledna 2017 se uskuteční v 19:00 hodin další ročník Tříkrálového koncertu jako poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky. Koncert se uskuteční v kostele sv. Jana Křtitele na Masarykově náměstí ve Znojmě.Těšit se můžete na Samuel Bum, Charhor, Moravské domorodce, Mašovický pěvecký soubor dospělých a další hosty. Srdečně zveme!

Žehnání koledníků na Petrově

DSC04016V pondělí proběhlo v Brně na Petrově žehnání koledníků. Všem přítomným požehnal pomocný biskup Pavel Konzbul. Také proběhlo losování soutěže o tři mobilní telefony. Pro všechny bylo připraveno malé pohoštění. fotogalerie

Hvězda nad Betlémem

20161220_161614Sestra Jozefa navštívila Domov pro matky a otce v tísni, aby dětem přiblížila poselství křesťanských Vánoc. Děti se hravou formou seznámily s biblickým příběhem o Narození Ježíše. Získaly tak nové podněty k prožívání vánočních svátků. Sestře Jozefě za toto milé a poučné setkání  s dětmi moc děkujeme:). fotogalerie