1. - 14. 1. 2018  více informací

Fotografie z vašeho koledování zasílejte na email propagace@znojmo.charita.cz

Články           Akce

Fotky z koledování

IMG_4361Chtěli bychom vás poprosit o zasílání fotografií z vašeho koledování, které budeme postupně umísťovat na náš web a FB. Prosím, zasílejte na email propagace@znojmo.charita.cz. Děkujeme!

Žehnání koledníků v Brně

IMG_4346Dne 2. 1. 2018 se v Brně na Petrově uskutečnilo žehnání koledníkům. Všem přítomným požehnal pomocný biskup Pavel Konzbul. Také proběhlo losování soutěže. Pro všechny bylo připraveno malé občerstvení. fotogalerie

Hledáme pracovníka v sociálních službách

Oblastní charita Znojmo, služba Rodinný sociální asistent hledá pracovníka v sociálních službách pro terénní práci s rodinami s dětmi. více informací

Tříkrálová sbírka začala

20Přípravy na Tříkrálovou sbírku 2018 skončily. Pokladničky jsou rozvezeny do jednotlivých obcí. Sbírka trvá od 1. - 14. 1. 2018. I vy se můžete zapojit a pomáhat a to tím, že přispějete do pokladničky. Pomoci můžete také prostřednictvím dárcovské SMS zprávy ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30,- Kč u všech telefonních operátorů, Charita obdrží z každé DMS částku 28,50 Kč), nebo můžete přispět přímo na tříkrálový účet: 66008822/0800 (SS: 6700 a VS: 777). Svůj příspěvek můžete také předat osobně v sídle Oblastní charity Znojmo na Dolní České 1 ve Znojmě. Podporu této sbírky můžete také vyjádřit sledováním Tříkrálového koncertu, který se bude vysílat v přímém přenosu v neděli 7. ledna 2018 od 18:00 hodin na ČT 1.

Podívejte se na naše video k Tříkrálové sbírce.

Poděkování

IMG_4050Velké poděkování kosmetičkám paní Bednářové a Svobodové, které den před štědrým dnem přišly do Domova pro matky a otce v tísni ve Znojmě, aby nabídly jako vánoční dárek pro lidi v nouzi své služby zdarma - úprava obočí, barvení obočí a řas, depilace v obličeji, výživa obličeje v podobě masky. Vše 100% přírodní. Děkujeme!

Vánoční štědrovka

IMG_4102Tuto akci již posedmé pořádá parta nadšenců kolem Milana Jonáše. Několik znojemskych restaurací uvaří několik druhů polévek a svařák, které zahřejí nejen lidi bez domova, ale i kolemjdoucí, kteří přitom mohou přispět do pokladničky. Letos přispěli opět štědře. Částka činila 25 285 Kč,což je úžasné a pomůže naší službě Rodinný sociální asistent. Moc děkujeme všem organizátorům a přispěvatelům! Podívejte se na video.

Adventní koncert skupiny Květinka

IMG_0582Dne 22. prosince 2017 od 19:00 hod. se v kostele sv. Mikuláše ve Znojmě uskutečnil tradiční koncert skupiny Květinka. Výtěžek koncertu činí 14 331,- Kč a je věnován službě Charitní poradna. Děkujeme členům skupiny Květinka za jejich dlouholetou podporu. Dále děkujeme všem, kteří přislí a podpořili tak dobrou věc!

Vánoční štědrovka

plakatSrdečně vás zveme na akci Vánoční štědrovku, která se uskuteční 24. procince 2017 na Masarykové nám. u Pivnice U Šneka od 8:00 do 11:00 hod. Podávat se budou tradiční vánoční pokrmy. Přijďte a podpořte tím naši službu Rodinný sociální asistent.

Poděkování

eika

Chtěli bychom poděkovat firmě Eika, za věcný dar v hodnotě 3 710,- Kč. Děkujeme.

Děti z domova byly předávat přáníčka v DD Božice a Práče

DSC05202Dne 20. 12. 2018 se děti z Domova pro matky a otce v tísni vypravily do DD Božice a Práče, aby zde předaly vánoční přáníčka jejich klientům. Přítomným také zazpívaly a zarecitovaly. Na kytaru je doprovodil otec Jindřich Čoupek. Za odměnu si děti pochutnaly na výborném cukroví, které pekli klienti domova. Moc děkujeme za pozvání a těšíme se zase za rok! fotogalerie