25. výročí DCHB

Články           Akce

Návštěva biskupa Mons. V. Cikrleho

DSC04847Ve středu 24. 5. 2017 navštívil Oblastní charitu Znojmo biskup Mons. Vojtěch Cikrle. Navštívil naše služby a pobavil se s pracovníky. Jsme rádi,že jsme mohli otce biskupa po několika letech opět přivítat a seznámit ho s novinkami, které se během let udály. fotogalerie

Přednáška s Jirkou Králem v Coolně v Mor. Krumlově

Plakát Jirka Král - JPGSrdečně vás zveme na do Coolny v Moravském Krumlově na přednášku s Jirkou Králem. Více informací najdete v přiloženem plakátku.

Postní almužna 2017

PA17Postní almužna skončila a my Vám přinášíme výsledky za jednotlivé farnosti. Celkový výtěžek Postní almužny činí 187 422,- Kč a 4,58 Eur, který použijeme na léčbu vážně nemocných a umírajících dětí na Ukrajině. Jménem rodin nemocných dětí na Ukrajině Vám srdečně děkujeme za Vaši obětavou pomoc a postní sebezápor. Veliké Pán Bůh zaplať!! Postní almužna 2017 (výsledky).pdf

Propagační video Charity Znojmo

IMG_8316Vážení přátelé a příznivci Oblastní charity Znojmo, udělejte si dvě minuty čas a podívejte se na video, ve kterém prezentujeme naše služby. Děkujeme kameramanovi a režisérovi Michalovi Čelišovi, scénáristce Petře Dvořákové a všem našim zaměstnancům současným i bývalým, kteří byli ochotni zahrát scénky z našeho každodenního života. Podívejte se!

Módní přehlídka

DSC04721Oblastní charita Znojmo, Domov pro matky a otce v tísni ve spolupráci s Věznicí Znojmo připravila již po sedmé módní přehlídku na téma „ Tajemství života“ Módní přehlídka se konala v rámci Týdne rodiny. Společně tímto oslavili i Den matek. fotogalerie

Velký koncert pro Míšu

DSC04504Ve středu 17. května 2017 se na Zimním stadionu ve Znojmě od 18:00 hod. uskutečnil koncert, jehož výtěžek pomůže Míšovi Pelánovi, který trpí svalovou dystrofií. Tento koncert byl velkou oslavou jeho šestých narozenin, které má právě v tento den. Všem návštěvníkům, kteří přišli a tím pomohli, zahrali a zazpívali No Name, Tomáš Klus, Čechomor a Ivan Mládek s banjo bandem. Píseň pro Míšu zazpíval sám autor Luděk Minka s dětským sborem. Čistý výtěžek z koncertu je 345 053 Kč včetně pokladničky, do které se během koncertu vysbíralo 10 803 Kč. Celkem se prodalo 1337 ks vstupenek a na sbírkovém účtu je tedy celkem 658 334 Kč. Děkujeme všem za to, že podpořili dobrou věc. fotogalerievideo z koncertu

Módní přehlídka na téma „Tajemství života“

plakatekOblastní charita Znojmo, Domov pro matky a otce v tísni ve spolupráci s Věznicí Znojmo připravuje již po sedmé módní přehlídku na téma „ Tajemství života“ Módní přehlídka se bude konat v rámci Týdne rodiny. Společně tímto oslavíme i Den matek. Srdečně zveme nejen maminky, ale všechny,  kteří chtějí zažít, co ještě nezažili. Přijďte se podívat  do Znojemské Besedy v pátek 19. 5. 2017 v 10 hodin. Těšíme se na vás.

Charita Znojmo chystá velký koncert pro Míšu

plakatVe středu 17. května 2017 se na Zimním stadionu ve Znojmě od 18:00 hod. uskuteční koncert, jehož výtěžek bude věnován Míšovi Pelánovi. Tento pětiletý chlapec trpí svalovou dystrofií. Všem návštěvníkům zahrají a zazpívají No Name, Tomáš Klus, Čechomor a Ivan Mládek s banjo bandem. Předprodej koncertu začíná 6. dubna 2017. Vstupenky jsou v předprodeji na portálu Ticketstream a v Turistickém informačním centru na Obrokové ulici ve Znojmě.

Oblastní charita Znojmo hledá fundraisera

Hledáme do našeho týmu pracovníka na pozici fundraiser. více informací

Volná pracovní místa v Klubu Coolna Znojmo

Oblastní charita Znojmo-Klub Coolna Znojmo hledá: