Postní almužna 2018

Články           Akce

Poděkování

Logo Lindl čokoládaChtěli bychom poděkovat čokoládovně Lindt za věcný dar pro naše služby Rodinný sociální asistent a Domov pro matky a otce v tísmi. Děkujeme.

Tříkrálové kino

0304BE2A-5274-4651-A564-AE2D6F4751EBVe dnech 26. - 28. 1. 2018 a 2. - 4. 2. 2018 probíhá ve znojemském kině Svět tříkrálové kino, které je odměnou pro koledníky, kteří koledovali při Tříkrálové sbírce. Promítá se film Paddington 2. Děkujeme za podporu! fotogalerie

Konečná částka Tříkrálové sbírky 2018

83D3C1A7-1F4E-4C06-8A2B-8D38BF1B1740Letošní vykoledovná částka je opět rekordní a činí 2 252 594,- Kč. Celkem se vybíralo do 503 ks pokladiček a sbírky se zúčastnilo více jak 1500 koledníků. Všem moc děkujeme!

Zde se můžete podívat na výsledky za jednotlivé obce. Výsledky TKS 2018 web.pdf

Podívejte se na naše děkovné tříkrálové video.

Fotky z koledování

IMG_4361Chtěli bychom vás poprosit o zasílání fotografií z vašeho koledování, které budeme postupně umísťovat na náš web a FB. Prosím, zasílejte na email propagace@znojmo.charita.cz. Děkujeme!

Žehnání koledníků v Brně

IMG_4346Dne 2. 1. 2018 se v Brně na Petrově uskutečnilo žehnání koledníkům. Všem přítomným požehnal pomocný biskup Pavel Konzbul. Také proběhlo losování soutěže. Pro všechny bylo připraveno malé občerstvení. fotogalerie

Hledáme pracovníka v sociálních službách

Oblastní charita Znojmo, služba Rodinný sociální asistent hledá pracovníka v sociálních službách pro terénní práci s rodinami s dětmi. více informací

Tříkrálová sbírka začala

20Přípravy na Tříkrálovou sbírku 2018 skončily. Pokladničky jsou rozvezeny do jednotlivých obcí. Sbírka trvá od 1. - 14. 1. 2018. I vy se můžete zapojit a pomáhat a to tím, že přispějete do pokladničky. Pomoci můžete také prostřednictvím dárcovské SMS zprávy ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30,- Kč u všech telefonních operátorů, Charita obdrží z každé DMS částku 28,50 Kč), nebo můžete přispět přímo na tříkrálový účet: 66008822/0800 (SS: 6700 a VS: 777). Svůj příspěvek můžete také předat osobně v sídle Oblastní charity Znojmo na Dolní České 1 ve Znojmě. Podporu této sbírky můžete také vyjádřit sledováním Tříkrálového koncertu, který se bude vysílat v přímém přenosu v neděli 7. ledna 2018 od 18:00 hodin na ČT 1.

Podívejte se na naše video k Tříkrálové sbírce.

Poděkování

IMG_4050Velké poděkování kosmetičkám paní Bednářové a Svobodové, které den před štědrým dnem přišly do Domova pro matky a otce v tísni ve Znojmě, aby nabídly jako vánoční dárek pro lidi v nouzi své služby zdarma - úprava obočí, barvení obočí a řas, depilace v obličeji, výživa obličeje v podobě masky. Vše 100% přírodní. Děkujeme!

Vánoční štědrovka

IMG_4102Tuto akci již posedmé pořádá parta nadšenců kolem Milana Jonáše. Několik znojemskych restaurací uvaří několik druhů polévek a svařák, které zahřejí nejen lidi bez domova, ale i kolemjdoucí, kteří přitom mohou přispět do pokladničky. Letos přispěli opět štědře. Částka činila 25 285 Kč,což je úžasné a pomůže naší službě Rodinný sociální asistent. Moc děkujeme všem organizátorům a přispěvatelům! Podívejte se na video.

Adventní koncert skupiny Květinka

IMG_0582Dne 22. prosince 2017 od 19:00 hod. se v kostele sv. Mikuláše ve Znojmě uskutečnil tradiční koncert skupiny Květinka. Výtěžek koncertu činí 14 331,- Kč a je věnován službě Charitní poradna. Děkujeme členům skupiny Květinka za jejich dlouholetou podporu. Dále děkujeme všem, kteří přislí a podpořili tak dobrou věc!