25. výročí DCHB

Vyberte:

Workshop první pomoci v Dílně sv. Kláry

plakatDne 26. 9. 2017 se v 16:00 hod. uskuteční v Dílně sv. Kláry workshop na téma První pomoc. Přednášet bude MUDr. Arnošt Růžička. více informací v plakátku

Místo: Mikulášské nám. 12, Znojmo
Termín: 26. 9. 2017, 16:00 — 26. 9. 2017, 18:00

Týden sociálních služeb

• Charitní pečovatelská služba - workshop Pečovatelská služba a rodina, Bc. Jaroslava Valová, DiS., vedoucí Charitní pečovatelské služby, 2. 10. 2017, 9:30 – 10:30, zasedací místnost Oblastní charity Znojmo, Dolní Česká 1, Znojmo
  • Denní stacionář sv. Damiána a Ateliér Samuel a Klub Pharos - Beseda o autismu, Michal Roškaňuk, Adventor o.s.,  nezávislý poradce, 3. 10. 2017, 16:00-19:00, zasedací místnost Oblastní charity Znojmo, Dolní Česká 1,Znojmo
  • Osobní asistence - Výtvarná dílna pro děti a rodiče, 4. 10. 2017, 15:00 – 16:30, sídlo Osobní asistence, Horní Česká 6, Znojmo
Místo: Znojmo
Termín: 2. 10. 2017 — 8. 10. 2017

Koláč pro hospic

V úterý 3. října 2017 od 8:00 – 16:00 hod. v centru města Znojma proběhne akce KOLÁČ PRO HOSPIC. Při ní se může veřejnost seznámit s Domácí hospicovou péčí a současně zakoupit chutný koláč, čímž přispěje na tuto stále využívanější službu.

Místo: ulice Obroková a po městě Znojmě
Termín: 3. 10. 2017, 08:00 — 3. 10. 2017, 16:00

Dýňová stezka ve Znojmě

Srdečně Vás zveme na další ročník Dýňové stezky, která se uskuteční dne 6. října 2017. Sraz účastníků je od 18:30 do 20:30 hod. vstup do parku na Komenském nám. na rohu ulice Kovářská - u lékárny. Na všechny děti, které se stezky zúčastní, čeká malý dárek. Rodiče si mohou zakoupit výrobky uživatelů našich zařízení. Dále se můžete těšit na ohnivou šou a dýňové speciality. Spoustu zábavy si tu užijí děti i dospělí. Přijďte se podívat!

Místo: Horní park ve Znojmě
Termín: 6. 10. 2017, 18:30 — 6. 10. 2017, 21:00