Postní almužna 2018

Poděkování firmě Pryma

prymaZástupce firmy PRYMA Lukáš Kuty předal Oblastní charitě Znojmo finanční dar, kterým přispěli na pomoc chudým dětem a rodinám na Znojemsku prostřednictvím charitní služby Rodinný sociální asistent. DĚKUJEME!!

Poděkování Milce

DSCN1085[1]Chtěli bychom poděkovat firmě Milka za krásný dárek ke Dni matek pro maminky z Domova pro matky a otce v tísni ve Znojmě. Velice si toho vážíme. Děkujeme. fotogalerie

Výroční zpráva

Srdečně vás zveme ke čtení naší výroční zprávy za rok 2017. Určitě se v ní dozvíte zase něco nového o nás. Přejeme příjemné čtení.

Rekordní Postní almužna

IMG_0226Letošní celkový výtěžek Postní almužny 2018 činí 204 745,- Kč; 35,94 € a 10 UAH. Vybrané finanční prostředky použijeme na financování operací a léčebných výdajů vážně nemocných a umírajících chudých dětí na Ukrajině. Moc děkujeme všem, kteří se zapojili a tím pomáhájí. Děkujeme. vysledky.pdf

akce Baví se celá rodina

DSC_9325Dne 12. 5. 2018 se v rámci v Týdne pro rodinu uskutečnila akce s názvem Baví se celá rodina. Naši Charitu zde reprezentovala služba Ateliér Samuel. fotogalerie

Akce v Týdnu pro rodinu

plakatV rámci Týdne pro rodinu, který se uskuteční 12. - 19. 5. 2018, jsme si připravili pro vás tyto akce:

• Charitní pečovatelská služba Znojmo ve vztahu k rodině, přednáška,14.05.2018, 9:00 - 10:00 hod, Dolní Česká 1, Znojmo, zasedací místnost OCHZ
  • Tvořivá dílna pro rodiče a děti, Osobní asistence, 17.05.2018, 15:00 - 16:30 hod., Horní Česká 6, Znojmo, prostory Osobní asistence

Baví se celá rodina

Bez názvuV rámci v Týdne pro rodinu se koná akce s názvem Baví se celá rodina a uskuteční se dne 12. 5. 2018 od 13:00 do 17:00 hod. v Centru volnočasových aktivit Stará vodárna, U Obří hlavy 7, Znojmo. více v přiloženém plakátku

Poděkování za pomoc

V první polovině března hořelo v rodinném domě v Oleksovicích na Znojemsku. Při požáru tragicky zahynuly tři malé děti. Této rodině jsme poskytli první pomoc ve formě oblečení, potravin, lůžkovin, nabídli psychologickou pomoc a stále úzce spolupracujeme se starostou městyse. Bezprostředně byla vyhlášena finanční sbírka na potřeby postižené rodiny. Sbírka vynesla 167.177,-Kč. Sbírka bude ukončena 15. května 2018. Všem dárcům upřímně děkujeme.

Hledáme pracovníka do Coolny Znojmo

Oblastní charita Znojmo hledá pracovníka v sociálních službách nebo sociálního pracovníka pro Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Coolna ve Znojmě. více informací

Dny partneských měst

IMG_6593V rámci akce Dny partnerských měst, která probíhala 4.- 5. 5. 2018 na Horním náměstí, jste mohli navštívit i náš charitní stánek a zakoupit si zde kávu, párek v rohlíku nebo nějaký výrobek našich uživatelů. Nákupem jste přispěli službě Domácí hospic Znojmo. Děkujeme všem, kteří přisli a přispěli na dobrou věc. fotogalerie