Postní almužna 2018

Charita opět plesala

V sobotu 27. listopadu 2010 proběhl v prostorách hotelu Savannah 7. Charitní ples. Na návštěvníky čekal zajímavý program a opravdu bohatá tombola nejen s cenami od firmy TESCOMA.

Návštěvníci se letos mohli těšit z pestrého programu. Předtančení se již tradičně chopila taneční skupina Single, která předvedla standardní a latinskoamerické tance. Bylo uděleno ocenění Sponzor roku 2010. Oceněna byla firma TESCOMA za podporu charitní činnosti. Z rukou ředitele Diecézní charity Brno cenu převzala paní Dagmar Bačíková z Tescomy.

V tombole čekaly na návštěvníky pěkné ceny od firmy TESCOMA. Všichni přítomní si mohli vychutnat bohaté občerstvení, které probíhalo formou rautu. Celý večer doprovázela skupina Habakuk. Novinkou letošního plesu bylo losování o ceny z TESCOMY. 10 šťastlivců získalo praktické dárky od této firmy.

„Výtěžek letošního plesu činí 17.988,- Kč a je určen Dennímu stacionáři sv. Damiána. Velký dík patří organizátorům akce, dobrovolníkům Oblastní charity Znojmo, firmě TESCOMA, hotelu Savannah, taneční skupině Single, těm kdo přispěli do tomboly a všem těm, kteří přišli a podpořili tím naši činnost“ uvedl ředitel Oblastní charity Znojmo Mgr. Evžen Adámek a dodal „věříme, že se nám tato akce povedla a těšíme se na další její ročník“.

Charitní ples podpořili firmy: TESCOMA, s.r.o., Hotel Savannah, EKO Hnízdo, s.r.o., Jatka Borotice, s.r.o., knihkupectví Houdková, knihkupectví Comenius, Laufen CZ, s.r.o., Cukrovar Hrušovany n. Jevišovkou, a.s., Freeport Leisure, s.r.o., Heineken Česká republika, a.s., Znovín Znojmo, a.s., Myslivecké sdružení Šatov, Miloš Maxera, ARTE VINI, Vinné sklepy Lechovice, spol. s.r.o., Vinařství Zlomek & Vávra, s.r.o., Vinařství rodiny Špalkovy, s.r.o., Nové vinařství, a.s., Vinotéka u sv. Urbana, Masozávod Krahulčí, a.s., Vodňanská drůbež, s.r.o., Penam spol. s.r.o.