Postní almužna 2018

Graffiti Jam v Coolně

graffiti jam 001Zřejmě poslední venkovní akcí Klubu Coolna ve Znojmě bude Graffiti Coolna Jam, který se uskuteční v pátek 30.9. 2016 ve skateparku Znojmo naproti Žižkovu nám. Akce bude probíhat od 14 do 17 hod. a účastníci si budou moci vyzkoušet, jaké to je sprejovat smysluplně. Akce bude uspořádána nejen pro uživatele klubu a jeho terénní formy – streetworku, ale také pro širokou veřejnost a především znojemské sprejery. Těšíme se na Vás a vše bude doprovázet raper ze Slovenska "Martin" a DJ Mohamed Lee, MC Eztek a účast doplní jízda skejtboardistů ze Znojma. Vše podstatné na letáčku.

Sprejerům budou poskytnuty barvy a sololity, stačí prokázat určitou koncepcí plánovaného graffiti např. související s názvem či smyslem zařízení.  Malovat se začne už od dvou hodin a končit bude kolem sedmnácté hodiny, zve vedoucí Klubu Coolna Znojmo Mgr. Robert Knebl. Jedním z cílů je přispět ke společenské diskusi o významu graffiti, upozornit mladé sprejery na to, že ve Znojmě se jim dostává velkého prostoru pro legální provozování svého hobby a také informovat občany, kteří se s graffiti ještě osobně nesetkali, že se nemusí jednat jen o sprejování a znehodnocování památek nebo vlakových souprav.

Klub Coolna je nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, které pomáhá mladým lidem a dospělým ve věku 11-26 let, kteří potřebují podporu a pomoc a jako jedno ze zařízení Oblastní charity Znojmo má cíl zlepšit kvalitu života dětem a mládeže ve Znojmě.