Postní almužna 2018

Oslava 18. narozenin Oblastní charity Znojmo

Koncert Hradišťanu proběhl v Městském divadle ve Znojmě k příležitosti 18. narozenin Oblastní charity Znojmo. Divadlo bylo vyprodáno a návštěvníci se těšili z nezapomenutelného hudebního zážitku.

V únoru oslaví Oblastní charita Znojmo 18. narozeniny od jejího založení. Při této příležitosti jsme se rozhodli uspořádat vystoupení Hradišťanu a oslavit naši plnoletost. Za tuto dobu udělala Charita Znojmo kus práce a pomohla mnoha potřebným lidem.

Celý večer se nesl v příjemném duchu, kterou Hradišťan s uměleckým vedoucím Jiřím Pavlicou skvěle navodil. V závěru koncertu bylo pro návštěvníky přichystáno překvapení. Naši klienti s instruktory doprovodili při dvou písních Hradišťan na bubny Džembé. Pro všechny účinkující to byl velký zážitek a odměnou jim byly ovace ve stoje.

„Tento koncert byl důstojnou oslavou našeho výročí. Jsem rád, že to byl zrovna Hradišťan, který přijel do Znojma a svým osobitým způsobem navodil slavnostní a přitom rodinnou atmosféru.“ uvedl ředitel Oblastní charity Znojmo Mgr. Evžen Adámek a dodal „Na závěr naši klienti a instruktoři bubnovali na Džembé a Hradišťan hrál a zpíval z plných plic až běhal mráz po zádech. Byla to nádherná atmosféra, kdy si to všichni užívali, Hradišťan, klienti i diváci. Myslím, že budeme všichni dlouho vzpomínat na tento vznešený zážitek “.

Zde si můžete prohlédnout fotogalerii z koncertu.