Postní almužna 2018

Poděkování za bazárek

V sobotu 3. října 2015 proběhl v Jízdárně Louckého kláštera Velký Bazárek dětského oblečení, sportovních potřeb i hraček a doplňků. Bazárek opět zaštiťoval Modrý koník.cz a Agentura Sluníčko.

Každý kdo přišel, si mohl vybrat ze spousty krásných a užitečných věcí. Ať již se jednalo o oblečení, hračky, knížky, boty nebo věci pro malé sportovce. Zájem o účast na Bazárku byla obrovská a to jak ze strany prodávajících, tak ze strany nakupujících. Ne vše se ale podařilo prodat, a tak se někteří prodávajíc rozhodli, že obdarují děti a maminky, kteří jejich pomoc přivítají. Z jízdárny Louckého kláštera jsme za vydatné pomoci maminek, které spolupracují na organizaci, odvezli několik pytlů a krabic s oblečením, botami, hračkami, a dalšími doplňky, které pomohou a udělají radost našim uživatelům. Děkujeme, protože díky Vám tyto věci budeme moci věnovat dětem v Domově pro matky a otce v tísni, ve službě Rodinný sociální asistent, Tereza či Magdala. Věci, které neupotřebíme přímo na našich zařízeních, pak podstoupíme charitnímu bazaru Baltazar. Velice si proto vážíme rozhodnutí všech prodávajících a děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.