1. - 14. 1. 2018  více informací

Fotografie z vašeho koledování zasílejte na email propagace@znojmo.charita.cz

Výroba sovy aneb přátelme se s moudrostí!

P1010600dne 3. 11. 2017 v 17:00 hodin zahájila Bohdana Budínová, studentka III. ročníku, dálkové formy studia, oboru Sociální práce, první akcí „Kreativní dílna“ projekt „Volnočasové a vzdělávací aktivity pro službu Osobní asistence, Oblastní charita Znojmo".fotogalerie

Aktivita se konala v herně Osobní asistence, Oblastní charita Znojmo, trvala 120 minut a zúčastnilo se jí 9 uživatelů služby včetně její vedoucí. Cílem akce byl rozvoj kreativní tvorby a zdokonalení jemné motoriky zúčastněných uživatelů služby. Autorka projektu koordinovala postup výroby látkové sovy a asistovala zúčastněným při její výrobě. Zhotovený výrobek si každý mohl ponechat.

Další akce projektu s názvem „Exkurze Family pointu + relaxační odpoledne v Dětském centru Znojmo, p.o.“ se uskuteční 9. 11. 2017.

Projekt „Volnočasové a vzdělávací aktivity pro službu Osobní asistence, Oblastní charita Znojmo“ je zpracováván v rámci absolventské práce na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o.p.s. Jihlava a zároveň navazuje na projekt, který Bohdana Budínová vytvořila pro stejnou cílovou skupinu v rámci praxe ve II. ročníku studia.