Postní almužna 2018

Dotace

Naše organizace je částečně financována z Ministerstva zdravotnictví ČR, dále z Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, a Jihomoravského kraje. Zbývající část finančních prostředků si musíme zajistit platbami klientů, vlastní činností, dary sponzorů a drobných dárců.

Nadace

VDV_logo_2014

NadaceCEZ_400x300_RGB_svetlePozadi_transparentni1 Nadace AGROFERT logo (rám)

Firmy (finanční dar)

eValue.czpegas logo

hb-production

logologo_orliznojmo_cerveny

logo_robotsoft_velkéSavannah logo 7_2017zverimex

logo-cz

Firmy (věcný dar)

logo_bezpatkove_450x150hostlogo Freeport

Okay

CK_logoeika

-sVavBZNLogo Lindl čokoládalogo-nove- kopie

klobaskovy raj

excaliburkinderwelt

ara-Logo-2016-rgbcentlogo dyje logo originál_1

prodejna obuvi Freeport Hatě

Vlk Franišek, Znojemská Beseda, Město Znojmo, Flosman a.s., Smrčková Vlastimila, Lékarna u sv. Ducha, Agentura Viva, Homolka Bohuslav, ZŠ a MŠ Dobšice, Lékárna U svatého Ducha s. r.o., Pomona Těšetice, a.s., Anna Moravcová – bytový textil a bílé zboží, ExcaliburCity, Autodružstvo Znojmo, Znovín Znojmo a.s., Freeport fashion outlet, Všeobecná zdravotní pojiťovna, Varga, SENZU Drinks s.r.o., Znojmo Knights, Renata a Rosťa Pfefferovi, Veronika Biskupová

Všem dárcům upřímně děkujeme.

Města a obce

Město Znojmo

Město Moravský Krumlov

jevisovice Město Jevišovice

Hodonice, Šanov, Hluboké Mašůvky, Citonice, Šumná, Vracovice, Tasovice, Vrbovec, Mackovice, Morašice, Únanov, Hrabětice, Loděnice, Plaveč, Miroslav, Uherčice, Šatov, Běhařovice, Vedrovice, Slup, Olbramkostel, Vevčice, Valtrovice, Žerůtky, Ctidružice

Fyzické osoby

V. Adámek, r. Adámkova, r. Alexova, r. Ambrožova, r. Bábikova, r. Badinská, T. Baletka, r. Balíkova, r. Bartošova, r. Bauerova, r. Bechova, r. Bílova, r. Bloudíčkova, H. Blaha, r. Boháčova, r. Blahynkova, D. Blažke, r. Bodišova, r. Boháčova, R. Brábníková, r. Brančova, r. Brlíkova, r. Bucherova, T. Bureš, r. Colova, Ing. P. Čaněk, r. Čočkerlova, r. Demelova, r. Divišova, r. Dědínská, r. Divišova, P. Dobeš, r. Dobíškova, r. Dočekalova, r. Doleželova, r. Ducháčkova, r. Dvořákova, r. Fialova, r. Filipská, A. Friedlová, r. Gabrhelova, r. Gregorova, r. Groisovar. Grosova, V. Grymová, r. Hanzalova, r. Haráskova, r. Havlínova, r. Hejdova, Z. Hekerlová, r. Hinerova, r. Hladikova, r. Hluchá, N. Hoduláková, r. Holá, r. Holátkova, r. Holinkova, r. Horká, Z. Horký, r. Houškova, r. Hovorkova, r. Hrbova, r. Hrdova, r. Hrůzova, r. Chalupova, , r.Chmelíkova, r. Chvátalova, r. Iranova, r. Janouškova, p. Jebáček, r. Jelínkova, r. Jeřábkova, r. Jurkova, A. Kalandříková, r. Karáskova, r. Kašpárkova, M. Karáskova, r. Kejnovská, r. Klapalova, r. Kloudova, r. Knoppova, pí. Kocmánková, r. Kolaříkova, M. Kolářová, r. Kolnerova, r. Komárkova, r. Komendova, r. Kopečná, r. Kopečkova, R. Kornelly, r. Kotrncova, r. Košíčkova, r. Kovaříkova, r. Krajcova, r. Krajčiříkova, r. Krbálkova, r. Kreutanova, V. Krebs, r. Koutilíkova, r. Kuchařova, r. Kulhánkova, r. Kundrátova, r. Kurkova, r. Lendlerova, r. Mahlerova, L. Mahrová, r. Majchrákova, r. Makovičkova, Ing. J. Malůšek, r. Maršalíkova, r. Maškova, r. Matulova, r. Mazánkova, r. Meisterova, r. Melkusova, r. Mikuláková, r. Mikuláškova, r. Moravcova, r. Moudrá, r. Musilova, r. Muszelova, r. Nedomova, r. Němcova, r. Němečkova, Neuwirtova, r. Nosskova, J. Nováková, r. Novákova, M. Novotná, r. Novotná, r. Nosskova, r. Odložilíkova, r. Ondrouškova, r. Otáhalova, r. Pachlova, Mgr. B. Pavelková, r. Pažická, r. Pechurova, r. Pejchalova, L. Pekařová, P. Pelán, r. Pelcova, r. Pelechova, r. Pergrova, r. Peroutkova, r. Pešlova, r. Plačkova, r. Plánkova, r. Plotzerova, r. Piscova, r. Podžorná, r. Poliakova, r. Pospíchalova, r. Poulova, r. Pruknerova, L. Rada, r. Radnická, r. Rotmullerova, r. Rubákova, r. Rusňákova, r. Rysova, M. Sapík, r. Sedláčkova, r. Seidlova, r. Schmidova, r. Slačíková, r. Sklenářova, r. Skoumalova, L. Slobodová, r. Sprungrova, r. Stehlíkova, r. Sučanská, M. Svobodová, Mudr. M. Svobodová, J. Svobodová, V. Šabatka, r Šalomounova, r. Šandova, r. Šarayova, r. Šidlova, r. Šimšova, r. Široká, r. Škodova, r. Šmídova, J. Šulc, r. Stehlíkova, r. Štolova, r. Šuhajova, r. Švestkova, A. Švíková, r. Tesařova, r. Tlapákova, r. Tomanova, r. Trojanova, r. Urbanova, r. Václavíkova, r. Valecká, r. Valova, M. Vaněk, r. Vaníčkova, N. Vávrová, r. Vávrova, r. Vejplachova, r. Vejtasova, r. Vejvodova, r. Velčická, r. Vencelidesova, r. Vítkova, r. Vlašínova, r. Vodákova, J. Voženílková, r. Vnukova, r. Vránova, r. Vybíralova, r. Vystrčilova, r. Wagenknechotva, r. Weissova, r. Worschova, r. Zimova, r. Železná, D. Žigová

Dárci přispívající na Pomoc Ukrajině

Mgr. Adámek E., Adamová L., Spol. u sv. Mikuláše Znojmo, Braborcová L., Brandejs V., Buchta J., Dobeš P., FÚ Únanov, PhDr. Hledíková V., Horáková, H., FCH Žerotice, Ing. Mgr. Dobeš P., Jelínková E., Kopeček L., Koutová M., Křivánková E., Mgr. Lukasová M., Lukasová A., Machovská M., Goliášovi, Novák V., MUDr. Hlaváčová L., Mgr. Puchegger Chadalíková J., Pyszková M., Straka C., Šormová V., Ing. Štorková H., Švehlík D., Tluchoř M., Tomčová E., Vláčilová K., Wetter A.