25. výročí DCHB

Tříkrálová sbírka 2017

Konečná částka činí 2 016 318,- Kč. Moc děkujeme.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2017 web.pdf

více informací

Dotace

Naše organizace je částečně financována z Ministerstva zdravotnictví ČR, dále z Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, a Jihomoravského kraje. Zbývající část finančních prostředků si musíme zajistit platbami klientů, vlastní činností, dary sponzorů a drobných dárců.

Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci EHP fondů.
www.fondnno.cz a www.eeagrants.cz

Projekt Vaše šance podpořila Nadace Open Society Fund Praha z programu Dejme (že)nám šanci, který je financován z Norských fondů.

Nadace

VDV_logo_2014

Firmy (finanční dar)

Elektrokov Znojmo, a.s.

Pegas Nonwovens, a.s.

O.S. Konipaska, Kooperativa - Zn s.r.o., Bussiness Institut, FK Dřevěné lišty, Illusion spol. s.r.o., Alfa Helicopter, spol. s.r.o.

Firmy (věcný dar)

TESCOMA s.r.o.,

Freeport leisure

logo_bezpatkove_450x150hostHost