Úsměvy 2018

letak usmevy 2018letak usmevy 2018 zumbaLetos po páté se dne 26. 4. od 9:00 do 13:00 hod ve Sportovní hale ve Znojmě uskuteční akce s názvem Úsměvy 2018. Jedná se o setkání lidí s postižením i bez něj s cílem posilovat sociální začleňování zdravotně znevýhodněných osob a vytvořit jim příležitost pro pravidelné setkávání se společností.

Propozice k DOPOL. prog. 2018PDF.pdf

Propozice k ZUMBĚ. prog. 2018PDF.pdf

Místo: Sportovní hala Znojmo
Termín: 26. 4. 2018, 09:00 — 26. 4. 2018, 13:00
Kategorie: Akce pro veřejnost

Letošní ročník bude na téma ZPÁTKY DO MINULOSTI. „Budeme cestovat časem od doby ledové až po současnost“ říká Soňa Foitová, vedoucí stacionáře a doplňuje „soutěžící se už mohou zapojit se soutěžním domácím úkolem, kterým je sestrojení co nejoriginálnějšího stroje času. Tento stroj času může být z jakéhokoliv materiálu a donést na Úsměvy se dá za jednotlivce i skupinu.“ Dále budou pro přítomné připraveny doprovodné akce od KinderWeltu jako malování na obličej, skákací hrad a další překvapení.

„Akci dopoledne navštěvují dospělí uživatelé sociálních služeb (Znojmo, Břežany, Žďár n. S., Bystřice n. P., Brno, Retz, Hollabrun), žáci speciálních škol, běžných základních a mateřských škol, studenti SŠ (sociální obor) a další,“ přibližuje Soňa Foitová

Večer bude věnovaný široké veřejnosti v podobě charitativního cvičení Zumba od 18:00 do 20:00 hod. zacvičí Táňa Brounková, Soňa Foitová. Výtěžek ze cvičení půjde na svozovou službu uživatelů Denního stacionáře sv. Damiána, na kterou stabilně hledají prostředky.

Celá akce se koná se za podpory Města Znojma a Znojemské Besedy