Pomáhej pohybem Nadace ČEZ

CEZ_EPP_vyzva_480x300Vážení přátelé, EPP - Pomáhej Pohybem Nadace ČEZ podpořila naši svozovou službu klientů Denního stacionáře sv. Damiána ve Znojmě. Forma pomoci spočívá v tom, že můžete pomocí aplikace EPP Pomáhej pohybem, sbírat body Vaší sportovní aktivitou od chůze, přes běh, jízdu na kole, jízdou na koni nebo kajaku až po skateboarding. Takto získané body můžete přidělit v aplikaci naši službě - svozová služba stacionáře sv. Damiána. Děkujeme Nadaci ČEZ a Vám, že nám pomůžete sbírat body a sobě pomůžete rozličnými sportovními aktivitami. Nadace ČEZ přispěje částkou 80 000 Kč! Děkujeme mnohokrát.

Poděkování Domácímu hospici Znojmo

Poděkování-znojemskoV týdeníku Znojemsko bylo uveřejněno poděkování za práci našeho týmu z Domácího hospice Znojmo. Děkujeme a moc si toho vážíme.

H&M Kuchařovice pomáhá

h+m_logo_(r)_stedniSpolečnost H&M česká rodinná firma s více než dvacetiletou tradicí na trhu plastových oken a dveří věnovala finanční dar ve výši 18 000,- Kč na nákup el. polohovatelného pečovatelského lůžka, které bude pomáhat pacientům Domácí hospicové péče na okrese Znojmo. Děkujeme.

PFNonwovens Czech s.r.o. pomáhá

PFN_logo_color_RGBZnojemská společnost PFNowovens Czech je jedním z předních světových výrobců netkaných textilií používaných zejména na trhu osobních hygienických výrobků. Věnovala finanční dar ve výši 15.000,- Kč  na nákup pomůcek pro Domácí hospic Znojmo, který pomáhá pacientům trpícím nevyléčitelnou nemocí na okrese Znojmo. Děkujeme.

O prázdninách bezpečně s Klubem Coolna Znojmo a jeho programem

plakatek3Klub Coolna Znojmo – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v rámci měsíce července realizuje řadu aktivit pro děti a mládež a velkým tématem je, jak prožít prázdniny bez úrazu, nehody, u vody, na dovolené a smysluplně využít i svůj volný čas v tomto období (diskuse, workshopy, filmy). Přijít může kdokoliv, pokud je mu mezi 11-26 lety. Místo konání je uveden v programu a vždy se bude realizace na Masarykovo náměstí 21 ve Znojmě. Budou se na Vás těšit pracovníci zařízení.  Vše je ZDARMA a dobrovolné.

Haiva Tasovice pomáhá

haivaDěkujeme firmě Haiva Tasovice za její finanční dar v hodnotě 10.000 Kč, který je určen na Domácí hospic Znojmo. Mobilní hospic pomáhá pacientům trpícím nevyléčitelnou chorobou, u nichž byla ukončena léčba vedoucí k vyléčení. Tuto službu zajišťuje multidisciplinární tým odborníků, který se specializuje na paliativní péči v domácím prostředí na okrese Znojmo.

Pomoc rodinám v nouzi

Bozice-0011Znáte rodinu, která se nachází v tíživé životní situaci a neví jak dál? Snažili jste se takovým lidem pomoci, ale Vaše síly na to nestačily? Nebo jste se možná i Vy sami někdy ocitli v začarovaném kruhu problémů? Pokud vám tato situace něco nebo někoho připomíná, jistě se vám bude hodit tato informace.

Poděkování firmě Rohde

IMG_4305V uplynulých dnech navštívil Sociální rehabilitaci – Atelier Samuel  na Hradišti jednatel společnosti Rohde, která je předním výrobcem vypalovacích pecí a strojů pro keramiku. Zajímal se o keramickou dílnu, kde se klienti učí pracovním dovednostem, procvičují jemnou motoriku a seberealizaci při pracovní činnosti. Seznámil se s chodem celého zařízení a byla dojednána spolupráce a pomoc firmy. Děkujeme.

Preventivní měsíc o sebepoškozování v Klubu Coolna Znojmo

plakatekKlub Coolna Znojmo – nízkoprahové zařízení pro děti a mládež v rámci měsíce června realizuje řadu programů o sebepoškozování (diskuse, workshopy, filmy). Přijít může kdokoliv, pokud je mu mezi 11-26 lety. Místo konání je uveden v programu a vždy se bude realizace na Masarykovo náměstí 21 ve Znojmě. Budou se na Vás těšit pracovníci zařízení.  Vše je ZDARMA a dobrovolné.

Pryma sklenářství Znojmo je „Prima“

20190531_140921Pryma sklenářství již několik roků podporuje Oblastní charitu Znojmo. Do pokladničky vkládají zákazníci firmy libovolnou částku. Na snímku předává zaměstnanec firmy Pryma Lukáš Kutý zástupci Oblastní charity Znojmo Liboru Malafovi pokladničku s částkou 2.706 Kč + 2,10 EUR.Tyto finanční prostředky pomůžou zabezpečit svozovou službu pro klienty Denního stacionáře sv. Damiana.