1. - 14. 1. 2019  více informací

Fotografie z vašeho koledování zasílejte na email propagace@znojmo.charita.cz

Klub Coolna Znojmo oslaví v únoru 10 let existence

plakatekNízkoprahové zařízení pro děti a mládež „Klub Coolna Znojmo“, které poskytuje pomoc mladým lidem ve věku 11-26 let v ambulantní (klub) a terénní formě (streetwork) oslaví v únoru 10 let existence. Každý měsíc připravuje bohatý program, který je součástí sociální prevence, kterého je součástí a i v únoru čeká na uživatele bohatý program (viz. příloha). V rámci oslav 10 let pracovníci chystají „Den otevřených dveří“ pro veřejnost, kde se může laická i odborná veřejnost podívat na prostory a podiskutovat o práci, kterou vykonávají pracovníci tohoto zařízení. Součástí oslavy narozenin, která se bude konat v pátek 15. 2. 2019 bude i atraktivní program, který bude v únoru zveřejněn.

Průběžné výsledky Tříkrálové sbírky

IMG_2788Ke dni 21. 1. 2019 bylo rozpečetěno 507 ks z 533 ks pokladniček a průběžný výsledek je 2 252 971,- Kč. Všem, kteří přispěli děkujeme.

Tříkrálové video

P1040281Podívejte se na naše video z Tříkrálové sbírky 2019. Děkujeme všem, kteří se do letošní sbírky zapojili a přispěli. Velice si této pomoci vážíme.

Koledovali i hasiči

IMG_4263Do letošní Tříkrálové sbírky ve Znojmě se také zapojili hasiči, policisté a zdravotníci ze Záchranné služby Znojmo. Koledovaní si vzali na starosti hasiči. Nejenže pomáhají našim spoluobčanům každý den v terénu zachraňovat životy, ale neváhali zapojit se a pomoci tak zlepšit život občanům v tíživé životní situaci ve znojemském regionu. Děkujeme! fotogalerie

Tříkrálová sbírka ve firmách

IMG_4218Zaměstnanci výrobních společností Novaservis, Tamura a Saint – Gobain Adfors a Egston se také zapojili do Tříkrálové sbírky. Děkujeme jim za jejich podporu této sbírky. Prostřednictvím, které pomáháme potřebným. Děkujeme moc! fotogalerie

1. rozpečetění pokladniček

50264372_807853552890344_6860237621361115136_nDne 8. 1. 2019 proběhlo 1. rozpečetění pokladniček. Celkem se rozpečetilo 68 ks pokladniček.fotogalerie

Koledování v obcích na Znojemsku

IMG_8717Podívejte se v naší fotogalerii, kde všude se na Znojemsku koledovalo. Pokud máte fotografie z vašeho koledování, tak je zašlete na email: propagace@znojmo.charita.cz. Děkujeme.

Poděkování studentům ze středních škol

Děkujeme studentům z:

• Gymnázia a střední pedagogické školy, OA a jazykové školy Znojmo
  • Střední zdravotnické školy a VOŠ zdravotnické Znojmo
  • SOU a SOŠ Přimětické, obor sociální
  • Gymnázia Dr. Karla Polesného Znojmo

za zapojení se do Tříkrálové sbírky 2019. Studenti koledovali v pondělí 8. 1. 2019 ve Znojmě. Děkujeme moc a velice si vaší pomoci vážíme.

Tři králové na Městském uřadě Znojmo

2454485E-7092-43CE-B6E9-C11E5D352577Dne 7. 1. 2019 navštívili Městský úřad Znojmo na Obrokové ulici tři králové. Navštívili také Raiffeisen banku a Erste leasing na Horním nám. Děkujeme za vlídné přijetí a za dar do kasičky. Moc děkujeme! Podívejte se do fotogalerie

Hledáme kolegy do Coolny ve Znojmě

Oblastní charita Znojmo hledá pracovníka v sociálních službách nebo sociálního pracovníka pro Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Klub Coolna ve Znojmě. více informací