Denní stacionář sv. Damiána se bude opět usmívat!

S cílem posilovat sociální začleňování zdravotně znevýhodněných osob vytvořil v loňském roce Denní stacionář sv. Damiána příležitost pro pravidelné setkávání lidí s postižením i bez něj. Dne 29. 4. 2015 se uskuteční již 2. ročník akce ÚSMĚVY, který odstartuje v 9:30 hod. ve znojemské Sportovní hale. Informace k Zumbě

Letošní ročník bude na téma Cesta kolem světa a provede všechny účastníky napříč různými státy s možností vyhrát zajímavé ceny.

Široká veřejnost se může zúčastnit všech aktivit, včetně doprovodného programu, který nabídne např. vystoupení kejklíře Vojty, horolezeckou stěnu, rukodělné aktivity, hudební vystoupení s diskotékou a mnoho dalšího.

Od 15:30 bude nachystán program pro děti, jehož součástí bude i od 16:00 taneční cvičení a zumbička. Celou akci zakončí charitativní dvouhodinová Zumba s ochutnávkou dalších cvičení, která začne v 18:00 hod.

Veškeré informace včetně kontaktů najdete na stránkách Oblastní charity Znojmo www.znojmo.charita.cz.

Informace k Zumbě a cvičení

Všechny s úsměvem srdečně zveme.