Děti ze ZŠ Višňové opět pomáhaly

Ve čtvrtek 10. 3. 2016 se uskutečnilo milé setkání s ředitelem Oblastní charity Znojmo Evženem Adámkem a dětmi ze ZŠ Višňové. Děti zde o Vánocích pořádaly již třetí ročník akce, jejíž výtěžek byl určen na pomoc dětem z chudých rodin na Ukrajině. fotogalerie

Tentokrát to byla akce "Hvězda svítí nad Betlémem" a koncert žáků ZŠ a MŠ Višňové. Výtěžek v obdivuhodné výši 10 000 ,- Kč předali řediteli přímo ve škole. Na oplátku jim Evžen Adámek ukázal fotografie a video z průběhu pomoci Charity Znojmo za patnáct let na Ukrajině. Součástí fotografií byly i ty na kterých byly děti, kterým směřovala pomoc ze sbírky v loňském roce. Děti tak dostaly zpětnou vazbu, jak bylo s jejich prostředky naloženo. Děkujeme tímto ještě jednou dětem a vedení školy za tuto bohulibou aktivitu, které si velmi vážíme. Děkujeme také za několikaletou spolupráci, která bude podle dohody s vedením školy i nadále pokračovat. Díky moc.