Koláč pro Hospic

Dne 3. 10. 2018 od 8:00 do 17:00 hod. na ulici Obroková ve Znojmě a v Moravském Krumlově. Přijďte podpořit dobrou věc! více informací

Maringotka slaví 6 let

plakV srpnu oslaví „maringotka“ Klubu Coolna Znojmo již 6. narozeniny. Maringotka je umístěná na sídlišti Holandská v blízkosti skate poolu. V pátek 17. 8. 2018 od 13:30 do 17:30 hodin tu bude den otevřených dveří spojených s oslavou narozenin. Je přichystán pestrý sportovní program v podobě turnaje v přehazované a badmintonu. Dále je v plánu workshop Graffiti, kde bude možnost vyzkoušet si legální tvorbu se sprejem. V průběhu dne Vás čeká chůze na slackline, možnost vyzkoušet netradiční žonglování s diabolem, flowerstickem či hakisákem.

Zveme k návštěvě také širokou veřejnost. Všechny přítomné zveme i k prohlídce maringotky, kde bychom rádi diskutovali o projektu „Tvoříme Znojmo“. „Ideálně hledáme nějaké aktivní nadšence třeba i z řad rodičů, kterým bychom v případě potřeby pomohli se sepsáním projektu. Budeme se těšit na každého účastníka“, řekl Knebl, vedoucí Klubu Coolna Znojmo.

Plánovaný program:

13:30 – 14:00 zahájení, diskuse s pracovníky

14:00 – 14:45 turnaj v přehazované

15:00 – 15:30 turnaj v badmintonu

15:30 – 17:00 graffiti workshop

Maringotka za šest let působení byla vedena jako „prodloužená ruka“ nízkoprahového klubu a streetworku a pomohla přes 220 mladým lidem ve věku 11-26 let.

Děkujeme městu Znojmu, že celý projekt zastřešuje například i bezplatným pronájmem pozemku.