Národní potravinová sbírka

V sobotu 10. listopadu 2018 se od 08:00 do 18:00 hod. uskuteční v supermarketu Albert (Vídeňská tř.) a v Penny (ul. Přímetická) ve Znojmě 6. ročník Národní potravinové sbírky.

Nadační fond Albert pomáhá

IMG_20181024_104101Náš projekt Aby rodina byla domovem se zapojil do kampaně Bertík pomáhá 2019. Podpořit ho můžete v prodejnách Albert ve Znojmě ul. Vídeňská, Brně Cejl Tkalcovská, Brně ul. Vídeňská a to od 24. 10. do 6. 11. 2018. Za nákup nad 200 Kč obdržíte u pokladny žetonek - Bertík. Ten stačí vhodit do hlasovacího boxu v obchodě. „Chceme naučit rodiče, jak se starat o děti, aby nebyly zanedbané, jak se starat o domácnost, aby se v ní žilo příjemně, jak hospodařit, aby bylo z čeho zaplatit nájem a děti neměly hlad. Chceme, aby se i pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí rodina stala domovem. Každé dítě si to zaslouží!“ říká vedoucí projektu Radka Růžičková.

IMG_20181024_104032Projekt, který získá více Bertíků, obdrží od Nadačního fondu Albert částku 55 tisíc korun na realizaci, druhý projekt získá 35 tisíc korun. Každý hlas a vhozený Bertík má smysl. Děkujeme, že podáváte s Bertíkem pomocnou ruku dětem