Poděkování firmě LENZA spol. s r.o.

lenzaV minulých dnech firma LENZA spol. s r.o. darovala naší organizaci kancelářský nábytek. Díky tomuto praktickému daru jsme vyměnili staré plechové stoly, rozpadající se skříně a skříňky moderním nábytkem. Naše služba Dílna sv. Kláry získala do společenské místnosti velký zasedací stůl včetně židlí. Také vedoucí této služby má konečně dostatek úložných prostorů pro dokumentaci a desku pracovního stolu již nemusí přilepovat lepicí páskou, neboť ji kancelář zdobí velký psací stůl. fotogalerie

Největší změnu zaznamenala administrativní místnost, kde má svoje místo asistentka ředitele a koordinátor Tříkrálové sbírky. Tato kancelář byla vždy poslední v řadě při pořizování čehokoliv nového, a také tak to tam vypadalo. Ovšem nyní je komplet vybavena novým nábytkem.

Jako nezisková organizace šetříme peníze, kde se dá, a proto nábytek je to poslední, do čeho chceme investovat. Nicméně hezké, čisté a funkční pracovní prostředí přispívá k větší spokojenosti a výkonosti pracovníků.

Rád bych tedy touto cestou velmi poděkoval firmě LENZA spol. s r.o. za tak velkorysý dar. Chtěl bych ocenit vstřícnost a profesionalitu pracovníků firmy, který nábytek nejenom dovezli, ale také ochotně smontovali.

Evžen Adámek, ředitel