Poděkování sponzorům akce Úsměvy

Chtěli bychom poděkovat všem sponzorům, kteří podpořili druhý ročník akce s názvem Úsměvy 2015. Moc si jejich rozhodnutí vážíme a jsme rádi, že laskavost a zájem sponzorů podpořit nás oproti loňskému roku vzrostly. fotogalerie z akce

Město Znojmo, Znojemská Beseda, Excalibur City – Nákupní a zábavní centrum (restaurace, obchody, služby, Merlinův dětský svět), PEGAS NONWOVENS s.r.o., Lékárna U Svatého Ducha s.r.o., FK Dřevěné lišty, spol. s r.o. – výrobce dřevěných produktů a komponentů, Flop – obchod s potravinami, Znovín Znojmo a.s., AUTODRUŽSTVO Znojmo -autorizovaný prodejce vozů Škoda, servis, pneuservis a půjčovna přívěsů, Oční optika MEDEK, Mixit s.r.o., Lindt, Freeport Leisure (Czech Republic), s.r.o., Chvalovice-Hatě 196, A.S.A. EKO Znojmo, s.r.o., Psota, Sklářské stroje, Freeport fashion outlet, Jiří Němec – člen zastupitelstva JMK, ARDAGH Group, BODY & SOUL, Česká spořitelna a.s.,POMONA Těšetice a.s., AUTOSERVIS ŽÁK, Tereza – Oblastní charita Znojmo, VODÁRENSKÁ akciová společnost, a.s., MEDIfitness – posilovna wellness a sálové sportovní aktivity, Dům dětí a mládeže Znojmo, Halbrštat Petr

Děkujeme cvičitelkám z DDM: Monice Vorbisové, Jarce Zapletalové, ale i Vojtu Čabalovi a paní Šárce Sovové za odpolední program pro děti.

Poděkování také patří cvičitelkám: Janě Horákové (Dance aerobik), Jarce Zapletalové (Fitbalet, DanceFit), Sandře Nové (Piloxing, Deepwork) a Táně Damjanovové (Zumba).
Díky kolegům Oblastní charity Znojmo (OCHZ), kteří přispěli při realizaci akce a velké poděkování službám OCHZ Sociální rehabilitaci Ateliéru Samuel, Dílně sv. Kláry, Domovu pro matky a otce v tísni a také Mateřské škole Citonice. Děkujeme Střední odborné škole na Přímětické ul. za pomoc dobrovolníků ze tříd oboru sociální činnost, kosmetičky a kadeřnice, kteří zajišťovali stanoviště a doprovodný program.