Poděkování za burzu dětského oblečení

Dne 14. března 2015 proběhla v sále Znojemské Besedy ve Znojmě další burza dětského oblečení, hraček a různých potřebných věcí. Burzu opět pořádal Modrý koník.cz a Agentura Sluníčko. Každý kdo přišel, si mohl vybrat ze spousty krásných a užitečných věcí. Ať již se jednalo o oblečení, hračky, knížky, boty nebo věci pro malé sportovce.

Ne vše se podařilo prodat, ale i tyto věci našly své uplatnění. Prodávající se totiž rozhodli, že zbylé věci věnují lidem, kterým pomáhá Oblastní charita Znojmo. Ze sálu Znojemské Besedy jsme si tak odvezli několik velkých tašek a krabic s věcmi, které udělají radost v našich zařízeních. Díky Vám je budeme moci věnovat dětem v Domově pro matky a otce v tísni či ve službě Rodinný sociální asistent. Věci, které neupotřebíme přímo na našich zařízeních, pak podstoupíme charitnímu bazaru Baltazar. Za tyto věci pak obdržíme finance, které nám pomohou v realizaci další pomoci potřebným.

Velice si proto vážíme rozhodnutí všech prodávajících a děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.