Přednáška o Facebooku a jak na něj v Klubu Coolna Znojmo

Jak ve světe, tak i v naší zemi závratně stoupá obliba sociálních sítí a zvláště Facebooku. Sociální sítě přinášejí mnoho pozitivních věcí, ale také zákeřná nebezpečí, na která doplatilo mnoho dětí a dospívajících. Facebook může být dobrým sluhou, ale zároveň i nebezpečným protivníkem. Facebook je fenomén. Víš jak na něj? Víš co vše Facebook umí? Víš, jak si nastavit soukromí? Znáš dobře své „přátelé“? Co Tvá historie? Víš, co stahuješ? Co dáváš na svou zeď a kdo to vidí?

Přijďte všichni komu je mezi 11-26 lety do Klubu Coolna Znojmo, Masarykovo nám. 21, dne 16. 6. 2015 v 16 hod. na pokec o Facebooku s člověkem, co ví, jak na něj, lektorem ACET p. Radkem Palackým DiS.

Přednáška je ZDARMA.

Přednáška pro děti a mládež:

Je vhodná pro žáky druhého stupně základních škol, pro první až čtvrté ročníky středních škol, mládežnické kluby a organizace, zabývající se mládeží. Přednáška bude zdarma a trvá dvě vyučovací hodiny. Může se uskutečnit pro jednu třídu nebo i více tříd najednou, a to ve třídě, tělocvičně nebo aule a všude tam, kde je možné zatemnění oken.