Sbírka potravin v květnu

potrv. sbírka, fotoZveme Vás na víkendový nákup. Navštivte v sobotu 18. 5. 2019 od 8 do 18 hod. supermarket Albert (Vídeňská tř.ve Znojmě), kde bude probíhat Sbírka potravin, jejímž partnerem je Oblastní charita Znojmo. Můžete nakoupit vše potřebné pro rodinu a zároveň přidat do košíku něco do potravinové sbírky a pomoci tak potřebným.

Během celého dne můžete nakoupit a darovat potraviny v uvedeném obchodním řetezci ve Znojmě. U vchodu do obchodního řetězce obdržíte informační letáček včetně doporučení, které trvanlivé potraviny nakupovat. Vzhledem k okolnostem distribuce a skladování je potřeba nakupovat pouze TRVANLIVÉ potraviny. Potraviny vložíte do svého nákupního košíku a po zaplacení odevzdáte za pokladnami do označených a pro tento účel připravených nákupních košíků. Po dobu sbírky budou v obchodech přítomni zaměstnanci Oblastní charity Znojmo a dobrovolníci, kteří se budou podílet na organizaci a rádi zodpoví Vaše dotazy a pomohou či poradí. Darované potraviny poputují pro potřeby Oblastní charity Znojmo, která je rozdělí do svých vybraných charitních služeb, které pomáhají lidem v nouzi. Vámi zakoupené a darované potraviny tak Oblastní charita Znojmo použije na přímou pomoc chudým a sociálně slabým rodinám, potraviny pomohou také maminkám s dětmi v tísni, lidem bez domova a dalším osobám v tíživé životní situaci. Tuto sbírku organizují potravinové banky a partneři.

Rádi Vás s úsměvem potkáme.

Kolektiv dobrovolníků a organizátorů sbírky.

( Nikola Richterová, Jindřich Mandát)