Uživatelé služby Osobní asistence v solné jeskyni nejen relaxovali, ale i zpívali

Ve středu 3. února 2016 v 15.00 hodin se 8 uživatelů služby Osobní asistence Znojmo a 7 jejich rodinných příslušníků zúčastnilo akce s názvem „Relaxační hodinka v solné jeskyni“, která se konala v prostorách studia TopRelax na Jarošově ulici č. 12 ve Znojmě. fotogalerie

Tuto akci uspořádala Bohdana Budínová - studentka 2. ročníku dálkové formy studia na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o.p.s. Jihlava ve spolupráci s vedoucí služby Osobní asistence paní Bc. Markétou Bílkovou.

„Relaxační hodinka v solné jeskyni“ byla vytvořena v rámci studijní praxe jako první část projektu Sociálně aktivizační činnosti na téma „Zima“ pro uživatele služby Osobní asistence Znojmo. Cílem tohoto projektu je podpora služby v jejích aktivitách a prospěch jejím uživatelům.

Na úvod akce byli uživatelé služby Osobní asistence přivítáni v relaxačním prostředí solné jeskyně a seznámeni s tímto projektem. V rámci programu si poslechli zpěv a hru na kytaru v podání paní Mgr. Miroslavy Trojanové a hru na flétnu v podání paní Mgr. Bohumíry Svobodové. Závěrem programu jim paní Bohdana Budínová předčítala příběhy se zimní tématikou. Malá barevná světla rozsvícená v šeru solné jeskyně doplňovala její příjemnou atmosféru.

Bohdana Budínová - studentka  2. ročníku dálkové formy studia na Soukromé vyšší odborné škole sociální, o.p.s. Jihlava

tel.: 605062965, email: bohdy@email.cz

www.svoss.cz