Výstava Ateliéru Samuel a Dílny sv. Kláry

plakat 2018Srdečně vás zveme na prodejní výstavu Ateliéru Samuel a Dílny sv. Kláry, která potrvá od 28. 11. 2018 do 13. 1. 2019. Výstava bude k vidění v Domě umění na Masarykově nám. ve Znojmě. fotogalerie

„Naši uživatelé rádi tvoří, říkáme tomu pracovní tvoření v rámci pracovní terapie. Pracovní terapie je pro nás velmi důležitá, pomáhá nám v procvičování jemné motoriky, koordinaci ruka-oko, soustředěnosti a trpělivosti. Napomáhá k seberealizaci, k osobní psychické pohodě, k dobrému stavu mysli. Uplatňujeme při ní fantazii, kreativitu, ale využíváme i zdánlivý handicap, „neum“, odlišný pohled na věci, jinakost našich uživatelů. Díky všem těmto vlivům vznikají pestré výtvory, které mnohdy nejsou příliš dokonalé, ale i tak jsou krásné a zajímavé. Nám se tak alespoň zdají a doufáme, že osloví i vás, návštěvníky.“ říká vedoucí Ateliéru Samuel Jana Svobodová. Děkujeme za vaši přízeň a přispění na další tvorbu zakoupením našich výtvorů.