Jarní Sbírka potravin
13. dubna 2021 Články

Jarní Sbírka potravin

V sobotu 24. 4. 2021, od 8 do 18 hod. realizuje Oblastní charita Znojmo ve spolupráci s potravinovou bankou pro Brno, Jihomoravský krajem a obchodním řetězcem Albert jarní Sbírku potravin, která se ve Znojmě uskuteční jako obvykle v Hypermarketu Albert na Vídeňské ulici.

Celý tento den Vás zveme k nákupu pro Vaši domácnost, ale i pro potřebné. Rádi přijmeme trvanlivé potraviny - mléko, konzervy, olej, luštěniny, polévky v sáčku, sladkosti, mouku i drogistické zboží. Seznam potravin najdete na letáčku, který obdržíte u vchodu do prodejny. Cílem této sbírky je pomoci lidem, kteří trpí nedostatkem jídla a ocitli se v tíživé životní situaci. Jde o stav, kdy jednotlivec nebo rodina, nemá dostatečné příjmy na to, aby byli schopni zajistit základní výdaje na živobytí (jídlo, oblečení, hygienické potřeby).

Těší se na Vás tým více jak 20 dobrovolníků a zaměstnanců znojemské Charity, díky kterým můžeme tuto sbírku uskutečnit. Stále jsou mezi námi lidé, kteří jsou ochotni věnovat svůj čas druhým. Každý se může ocitnout na druhé straně, kdy sám bude pomoc druhých potřebovat.