Články

Stacionář má ozdobený stromeček
29. listopadu 2022 Články

Stacionář má ozdobený stromeček

V těchto dnech najdete na Obrokové ulici ozdobené vánoční stromečky. Jeden z nich zdobili uživatelé našeho Denního stacionáře sv. Damiána. Stromeček je velice originální s krásnými ozdobami. Přijďte se podívat!

Zahájení adventu ve Znojmě

Zahájení adventu ve Znojmě

V neděli 27. listopadu příšly na pozvání ředitele Znojemské Besedy Františka Koudely děti z našeho Domova pro matky a otce v tísni “zapálit” vánoční strom na nám TGM ve Znojmě. Paní starostka dětem předala za odměnu malý dárek. Na akci promluvil i náš ředitel Evžen Adámek. Děkujeme všem za podporu!

Vánoce v Moravském Krumlově

Vánoce v Moravském Krumlově

V sobotu 26. 11. se v Moravském Krumlově konala akce s názvem Pohádkové vánoce. Na akci jsme měli stánek s výrobky Domova pro matky a otce v tísni a Klubu Coolna Moravský Krumlov. Návštěvníci se mohli vánočně naladit, dát si svařené vino nebo trdelník. Připraveno bylo vystoupení Petra Bendeho a na zavěr zhlédnout ohňostroj a rozvěcení vánočního stromečku. Děkujeme všem, kteří přišli a podpořili nás koupí výrobku. Děkujeme.

Jarmark v Nemocnici Znojmo

Jarmark v Nemocnici Znojmo

V pátek 25. 11. pořádala Nemocnice Znojmo tradiční akci Vábení Adventu. Na této akci se prezentovala naše služba Domov pro matky a otce v tísni. Děkujeme za spolupráci také Okresní hospodářské komořr Znojmo, která nás přizvala. Děkujeme

Akce Noc venku
27. listopadu 2022 Články

Akce Noc venku

Ve čtvrtek 24. 11. proběhla ve Znojmě Noc venku u kostela sv. Mikuláše. Vedoucí naší Charitní záchranné sítě Karel Dvořák představil činnost naši služby, která pomáhá osobám bez domova, rodinám v sociální tísni a všem potřebným.