Poděkování za Tříkrálovou sbírku 2021
3. února 2021 Články

Poděkování za Tříkrálovou sbírku 2021

Letošní TKS byla jiná, nejhorší byl zlomový okamžik, kdy bylo klasické koledování zrušeno, a přišla obrovská výzva, jak dostat pokladničky na veřejná místa. Vyřídili jsme nespočet telefonátů, najeli jsme stovky kilometrů a snažili jsme se být k dispozici všem, kdo s námi TKS 2021 realizují. Obce a asistenti vzali letošní sbírku zodpovědně a se srdcem. Pokladničky se díky ochotným lidem podařilo rozmístit na veřejná místa po celém znojemském regionu. Pokladničky byly na podatelně MěÚ Znojmo, na obecních úřadech v obchodech, kostelích, na poštách, v ZŠ i MŠ, lékárnách i v knihovnách. Aktuálně probíhá svážení a počítání statických pokladniček.

Online sbírka trvá až do konce dubna 2021. Přispět můžete online na www.trikralovasbirka.cz důležité je vybrat Charitu Znojmo, aby byl Váš příspěvek přiřazen naší Charitě. Můžete také přispět na účet 66008822/0800 VS 77706700 v tomto případě je důležitý variabilní symbol, který určuje, že Váš příspěvek přijde k nám.