Sbírka potravin se blíží
11. listopadu 2022 Články

Sbírka potravin se blíží

V sobotu 12. 11. 2022 od 8 do 18 hod. realizuje Oblastní charita Znojmo ve spolupráci s Potravinovou bankou pro Brno a Jihomoravský kraj, z. s. Sbírku potravin, která se ve Znojmě uskuteční v hypermarketech Albert na Vídeňské ulici a Albert na ulici Brněnská. Sbírka bude také probíhat v marketu Penny na ulici Přímětická.

Celý tento den vás zveme k nákupu pro vaši domácnost, ale i pro potřebné. Rádi přijmeme trvanlivé potraviny - mléko, konzervy, olej, luštěniny, polévky v sáčku, sladkosti, mouku i drogistické zboží. Seznam potravin najdete na letáčku, který obdržíte u vchodu do prodejny. Děkujeme všem, kteří se rozhodnou Sbírku potravin podpořit.

Cílem této sbírky je pomoci lidem, kteří trpí nedostatkem jídla a ocitli se v tíživé životní situaci. Jde o stav, kdy jednotlivec nebo rodina, nemá dostatečné příjmy na to, aby byli schopni zajistit základní výdaje na živobytí (jídlo, oblečení, hygienické potřeby).