Se znojemskou Coolnou do kina Svět na film „V síti – za školou“
21. června 2020 Články

Se znojemskou Coolnou do kina Svět na film „V síti – za školou“

Je ti 12 až 26 let? Máš čas ve čtvrtek 25. 6. 2020 v 15:00 hod.? Máš zájem za symbolických 60 Kč vidět dokumentární film o rizicích na internetu především dívek, které se staly obětí sexuálních predátorů? Stačí v případě zájmu napsat do středy 24. 6. 2020 na e-mail: coolna@znojmo.charita.cz nebo zavolat na terénní mobil Klubu Coolna Znojmo 731 626 147 (B. Matyščáková) a zamluvit závazně účast. Sraz v 14:45 hod. před kinem Svět v den promítání. Kapacita je omezená. Po skončení dobrovolná beseda o skutečných příbězích ze Znojma s Mgr. Robertem Kneblem, vedoucím nízkoprahového zařízení pro děti a mládež.

A o čem film je?

Tři dospělé herečky, které vypadají na 12 let, se připojí na sociální sítě, aby v přímém přenosu zažily, co se děje v online světě. V kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří si je na netu našli a napsali jim. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru nebo posílá erotické fotografie a videa. Herečky dokonce zažívají vyhrožování a vydírání. Nejsilnější momenty z oficiální celovečerní verze dokumentárního filmu jsou doplněny o praktické rady, návody a komentáře hereček, které si zkušeností se sexuálním obtěžováním na internetu samy prošly.