STREET PÁRTY S COOLNOU V PARKU
20. září 2020 Články

STREET PÁRTY S COOLNOU V PARKU

V rámci 14. ročníku tradiční kampaně České asociace streetwork „Týden nízkoprahových klubů“, která se každoročně koná v posledním celém zářijovém týdnu se i letos zapojí Klub Coolna Znojmo. Ten letos připadá na 21. – 25. září 2020. Nízkoprahové kluby pro děti a mládež napříč celou Českou republikou se tak znovu otevřou široké veřejnosti. Nízkoprahových klubů je přes 240 v ČR a přes 143 z nich se zapojí do letošní kampaně tím, že budou přibližovat svoji činnost veřejnosti.

S pracovníky Klubu Coolna Znojmo se můžete potkat v pondělí 21.9.2020 od 13:00 do 17:30 hod. v horním městském parku v altánku u fotbalového stadiónu Města Znojma, kde Vás pracovníci seznámí s tím, co se v nízkoprahových klubech dělá. Pro mladé lidi ve věku 11 - 26 let je připravena i zábava v podobě stolního fotbálku, chození po gumě – slackline a jiné. Akce je ZDARMA.

„Týden nízkoprahových klubů má za cíl především snížit prahy mezi kluby a veřejností. Přestože NZDM odvádí v systému sociálních služeb unikátní práci a pomáhají svou činností předcházet závažnějším problémům, veřejnost – a často i rodiče – je mnohdy vnímají jako něco stigmatizujícího. Chceme touto cestou více přiblížit veřejnosti svou činnost," sděluje Robert Knebl, vedoucí Klubu Coolna Znojmo.

plakatek